Over Nijmegen

Laat je betoveren door de unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid die deze stad te bieden heeft. Kom en ontdek zelf waarom Nijmegen een stad is die je keer op keer blijft verrassen.

Ontdek de Oudste Stad van Nederland

Stap binnen en laat je betoveren door de tijdloze charme van deze bijzondere stad aan de Waal.

Nijmegen ligt aan de oevers van de rivier de Vaal. Het is niet alleen de oudste stad van Nederland, maar ook de oudste stad van Nederland. Maar het is ook een levendige, moderne bestemming.

De stad ademt geschiedenis met zijn eeuwenoude straten die getuigen van een rijke Romeinse erfgoed, zoals het imposante Romeinse aquaduct dat nog steeds bewonderd kan worden. De charme van Nijmegen ligt niet alleen in zijn historische pracht, maar ook in de levendige culturele scene die het hele jaar door evenementen en festivals biedt, van de wereldberoemde Nijmeegse Vierdaagse tot aan intieme muziekoptredens in gezellige cafés.

Of je nu op zoek bent naar een culturele ervaring, een culinair avontuur in de vele restaurants en eetcafés, of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer op een van de levendige terrassen, Nijmegen verwelkomt je met open armen.

Blog

Airbnb in Nijmegen: Een Uitgebreide Gids

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, trekt jaarlijks duizenden bezoekers aan vanwege zijn rijke geschiedenis, bruisende cultuur en prachtige natuur. Een van de populaire manieren

Blog

Parkeren in Nijmegen: Alles Wat Je Moet Weten

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, trekt jaarlijks talloze bezoekers dankzij zijn rijke geschiedenis, bruisende cultuur en prachtige natuur. Of je nu een dagje komt